Friplejehjem i Vesløs

Projektet, der er placeret på den tidligere cementstøbergrund midt i Vesløs, er disponeret med 2 parallelle boligblokke og en tværgående blok indeholdende fællesrum.
Boligerne er placeret omkring et gangareal, der udvides i enderne og midtpå, således at der kan indrettes små opholdsgrupper.
Boligblokkene er orienteret således at alle boliger er orienteret enten mod vest med udsigt over marker eller mod øst med udsigt til Tømmerbyvej.

Indgang til plejehjemmet sker fra Tømmerbyvej. Omkring indgangspartiet er der anlagt et stort fælles udeopholdsareal, der således er orienteret mod syd og beliggende i læ mellem de 2 boligblokke.

Boligerne er ens indrettet med et opholdsrum med køkkenniche på 22 m2, et soverum på 12 m2 og et toilet-, bade- og vaskerum på 7 m2. Til hver bolig anlægges en lille terrasse med en fast bænk indbygget i vinduespartiet.

Plejehjemmet opføres i hvide betonelementer med facade/vinduespartier i farvede facadeplader.





 
  Adresse: Tømmerbyvej, Vesløs

 

 

 Ideforslag