Indretning af frisørsalon for Salon Mr. & Mrs. i Storegade i Thisted

Salon Mr. & Mrs. er meget synligt placeret på et hjørne i gågaderne i Thisted.

Det er derfor afgørende, at salonen både åbner sig mod og bidrager til gågadelivet, samtidigt med at kunder og personale kan være afskærmet fra generende indblik.

Dette er løst ved langs de store vinduespartier at placere brede søjler, der mod gaden anvendes til udstilling og mod salonen giver plads til stole og spejle ved betjeningsstederne.

Ved indretning af salonen er den tidligere butiks eksisterende niveauforskelle inddraget, idet salonen er opdelt i 3 arealer, bl.a. er vaskepladserne hævet og separeret fra den øvrige salon.

Denne opdeling giver mulighed for rumlige oplevelser og anderledes placeringer af stole og udstillinger.

Salonen er holdt i sort og hvidt, hvilket går igen i det enkle facadeudtryk.

 

 





 
  Adresse: Storegade, Thisted
Bruttoetageareall:

200 m2

 

Udført: 2011