Stuehus i Skovsted

Det nye stuehus placeres på modsat side af adgangsvejen til gården i forhold til avlsbygningerne. Huset er beliggende i en trætykning med udsigt over de åbne marker.

Huset, der er i 2 fulde etager, er indrettet med køkken/spiserum, bryggers og personalerum i stueplan og med opholdsrum og værelser på 1. sal. Over køkkenet er et åbent rum, således at der er forbindelse til opholdsrummet.
De 2 etager bindes sammen af en centralt placeret og skulpturelt muret teglstenstrappe.

Facaden mod markerne forsynes med store skydedøre, således at naturen trækkes ind i huset.

Boligens facader udføres i grålige teglsten. Vinduer og døre er i sort/mat alu. Omkring bygningen udføres en skærmvæg i en etage i sort zink, bag hvilket carport og redskabsrum er placeret.





 
  Adresse: Bromøllevej, Skovsted
Bruttoetageareal: 420 m2
Opført: 2010